TV

Hej

Sitter här med marianne, bibbi & emma och ser på afv, hehe. Dom skrattar inte lite....

Åkte skidor ett tag idag också, är stolt. Även fast de va isigt så åkte jag blå & grön backe och ramla bara 2 gånger, i början! Hihi. Älskar att åka skidor, har ni inte provat borde ni göra det!!

Snart ska vi äta middag med några gäster och sen ska vi bada i jaccusi och sen i snön.... Som tur e har vi bastu att värma oss i sen.

Hoppas ni haft en underbar dag, ha en härlig kväll så ses vi senare!

Puss!


Hur många städer har ni besökt?

Hej

Emma & jag satt och snacka om hur många länder och städer vi vart i, när vi åkte bil upp hit pågrund utav att vi hade tråkigt så vi betsämmde oss för att ta reda på hur många varit i och kom fram till:

Hela 8 stycken städer i två olika länder, på bara 8 timmar. Hehe, fast då har vi såklart inte gått runt i varje stad ;) Låter ändå rätt mycket, eller? Vad är erat "rekord"

Nu ska vi snart gå och lägga oss, men först ska vi spela bubble shooter, eftersom Emma typ är beroende... Vet ni något roligt spel?

Puss!

Frågestund

Hej

Hade tänkt ha en frågestund, där ni får fråga vad ni vill till mig. Svaren kommer ut senare i veckan :)

Komentera bara inlägget ;)

Puss!


Trysil med Emma <3

Hej

Anlände till. trysil runt halv nio efter en lång resa... Eftersom Emma sov var de lite tråkigt för mig. Men men...

Nu sitter jag här med Emma. Har precis ätit nachos, mums! Sen har jag och Emma kollat lite på spöken, haha lite kul ;) Kommer dela med mig av ett klipp. 

Längtar tills imorgon, är lite fundersam om jag kommer kunna hålla mig kvar på benen.$ Får se om jag lyckas.

 

Emma gästbloggar;

Emelie du kunde ha väckt mig, men du sov oxå en liten stund, efter du smaskat i dig min jordgubb och vaniljpaj :p
men jag älskar dig ändå!<3

Puss och godnatt<3/emma
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så sött. Vi ses kanske imorgon. Ha en underbar kväll och morgondag så ses vi senare!

Puss!

3 timmar kvar

Hej & godmorgon!

Ska försöka ta mig upp från sägen för stt hinna i tid hem till Emma. Ska vara där redan kvart över 9! Uschh. Hatar att vakna tidigt..... Men, men.

Kommer inte sakna sverige när jag e borta, haha. Bara min älskade lilla Anna :) Tänkte till en början packa ner henne i resväskan men nej, den e för liten...

Hejdå 2010, Hej 2011



Hejdå sverige!                                                          Hej Norge

Nu måste jag skynda mig hem till pappa innan. Vi ses!

Puss!


filmklipp

Hej

Tänkte slänga ut filmklipp som jag tjatat om i tidigare inlägg, så nu kommer de ;)





Puss!

Bilder 26/12

Hej

Tänkte slänga ut lite bilder från shoppingen med Emma, Anna & Daniella!




Gulligt....


Älska rea!!

Puss!

Hemma från stallet

Hej!!

Har kommit hem från en lång dag i stallet & på backaplan.

Anna, Daniella, Emma och jag gick på backaplan ett tag för att kolla på lite reakläder, hitta en rätt fin övertröja och sen en söt blus. Bilder kommer senare när jag har fixat batteri till kameran. Fick allt för 200 kronor ;) Så är rätt nöjd med dagens köp.

Annas mamma skjutsa oss till stallet. Och rätt som de var såg jag fridas mamma rida iväg på feffe, lite besviken men sen fixa sig alllt. Fick rida ett tag efter hennes mamma eftersom hon inte red speciellt länge.

Red först på ängen brevid vinterhagen, men gick inte så jätte bra. Feffe ville gärna hälsa på Zizi i hagen och var lite pigg och eftersom han inte får trava än så gick vi till en äng längre bort. Hehe, han var lika dan där så promenerade några varv innan jag släppte ut han i hagen igen, sen fota jag Anna-Kepsen & Daniella-Chilli :)

Efter stallet åkte vi bil hem och så skriker anna till i bilen, OMG kolla kvinnan på spåret typ. Eller något sånt och omg..... Spårvagnen hade kört på henne, hon låg helt plat på spåret och rörde sig inte eller någonting, typ medvetslös eller död :( Undra om det skrivs något i tidningen imorgon om denna händelsen.



                       Daniella & Chilli                                 Anna & Kepsen

Inga bilder som jag tog blev typ bra men bjuder på några dåliga ändå ;) Haha


Daniella & Chilli


Anna & Kepsen

Nu ska jag packa det sista inför trysil, vi åker inom ett dygn!! :D

Ha en mysig söndagskväll så ses vi senare när jag bjuder på ett videoklipp!

Puss!

IMORGON

Hej!

Har precis vaknat upp pga solen som lyser jättestarkt i mina ögon....

Imorgon åker jag till trysil! Kan knappt vänta, hihi! En vecka framåt kommer jag åka skidor hela dagen, mysigt & sjukt roligt, men är tveksam om jag kommer klara mig :S Hahaha.

Har alltid så mycket att bära på, jobbigt och funderar alltid över varför jag lägger ner så mycket i väskan när jag inte ens behöver de, någon som känner igen sig?
Iallafall, så idag ska jag proppa ner allt i min söta lilla svarta väska. Eller de blir bara kameran, pengar, nycklar, mobil och mitt älskade vaselin!!

Gud vad vaselin hjälper bra mot torra leppar, ett bra tips till er, att använda vaselin, läpparna blir jättemjuka och lena ;)



Hehe, känner på mig att jag behöver börja med de gröna backarna ;)

Vi ses senare, ha en underbar söndag!

Puss!

Längtar tillbaka till sommarn

Hej

Så här ser en helt vanlig sommarkväll ut för mig och Anna, och vi älskar det. Vi är ju verkligen helt normala, eller inte..... :D 

Kan inte låta bli och skratta när jag ser det här, haha. Jag och anna gapflabba typ minst en kvart, typ kvävdes av skratt. Haha, helt normalt för mig och Anna. Saknar i alla fall sommarn. Så var tvungen att lägga upp denna videon när jag är så rolig. Hahahahaa.



Jag är lite rolig :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Puss!

Min saknade tjockisboll! <3

Hej!

Tråkig & trist dag idag, enligt mig. Fast de är väl för jag själv bara har varit hemma & tråkat....

Imorgon ska jag in till backaplan med Anna och Daniella, är ju mellandagsrea. Dags att fynda haha. Hoppas jag kan hitta något fint till nyår.

Desutom ska jag leta efter något till feffe också, som en liten försenad julklapp eftersom jag ska till han imorgon.

Fick glada besked av frida, kan skritta han i 45 minuter upp till nästan 1 timme och nästa månad ska vi börja trava också, fast det beror mest på att underlaget (marken) är så hård och dålig. Får se om det är fint ute på någon äng, kanske kan ta något travsteg isåfall. Om frida & feffe tillåter ;)

Feffe får stå för bilden idag (Togs 23 december, förra besöket hos feffe) Nu längtar jag verkligen tills imorgon, vill så gärna ut till stallet, träffa min tjockisboll och bara känna närvaron av dom goa hukehästarna. Saknar dom knottarna så.

 


Han är bara för gullig där!! Min älskade tjockisboll, I LOVE YOU!

Puss!

julklappar + packar

Hej

Sitter hemma hos mamma och packar inför trysil, om två dar bär det av!! :D Är så glad men lite tveksam över om jag kommer klara mig en hel vecka utan att ha brytit ett enda ben... 
Linnea ville ta sig till pulka backen i morse så jag hängde med med mina nya fula skido jag fått i julklapp av pappa, synd att det saknas stavar, mycket enklare att åka med dom. I alla fall, trodde jag skulle dö när jag åkte, har ju inte åkt på ett tag eller vad man ska säga och desutom var skidorna "lite" för långa... Får väl se om jag överlever nyårsveckan ;)

Julen igår var mysig. Och blev faktiskt rätt nöjd med julklapparna ;)

- skidor + pjäksor
- dvd
- pengar (1400)
- smyckeskrin, behövdes!
- tröjor & linnen
- horseshow biljetter, heldag!!
- filmer
- två underbart söta & sköna hemmastickade mössor av pa.
- en stor hög med batterier till min kamera, (inte direkt för det kommer räcka länge... haha)
- typ en slags lampa, att ha när jag rider i mörker haha.
- mys-strumpor
- svarta leggins, gråa treggins (jeansleggins)
- grön matta, för att komma närmare mitt mål om ett nytt rum
- örhängen
- liten handspegel

Har säkert glömt något men de här var allt jag fick i stora drag :)



Några presenter utav de jag fick, tack alla! 



Dagens outfit, i julklapp från sockertoppen Aine! 

Vi hörs senare! Ha en härlig juldag!

Puss!   


Julafton om 1 h

Hej

Ska strax gå och lägga mig, för är ja uppe senare än 12 kommer jag vilja öppna julklappar då, så nyfiken som jag är. hahahahah!

Hoppas ni alla får en underbar julafton med mycket julmat, julklappar ch främst julstämmning och gemenskap med släkten och vänner!

Nu är ja rätt sugen på att få träffa tomten och få några julklappar. Pa som aldrig firat jul är troligen också väldigt förväntansfull över att få träffa tomten som ska på besök hos oss imorgon... Hihi.

Vi ses imorgon!!



Hade varit lite kul och se tomten komma på skridskor :D

Puss! Glöm inte att ha en underbar jul!!!!! Jag önskar er alla en härlig jul 2010!!

Julafton imorgon!! :D

Hej

Förlåt om jag inte har uppdaterat mycket, kommer med gamla vanliga ursäkten om att det är väldigt mycket att göra nu innan jul, speciellt i år när jag ska bort bara någon dag efter julen.. Upp till trysil.
Och desutom har jag känt att de inte är så roligt att bara läsa text, man vill ju helst ha någon bild med i varje inlägg, vilket jag inte hunnit med. Eftersom min kamera har varit "sönder" (inget batteri).

Iallafall, imorgon är det julafton!! Härligt & riktigt mysigt, har nu lyckats lista ut nästan allt jag kommer få i julklapp, eftersom jag är så smart och kan mina föräldrars tricks och allt där intill ;) Nu längtar jag rätt mycket faktiskt.... Tyvärr inte lika mycket som jag gjort tidigare år, eftersom vi inte ska fira med släkten.... BAJS-tråkigt att bara fira hos mamma och sedan hos pappa, detta för att PA (pappas tjej) inte kan svenska -.- 

Igår sov jag hos Josefin i borås, tillsammans med Anna eftersom Josefin fyllde år. Härliga dagar med mycket skratt & roliga stunder. Hoppas hon blev nöjd med sin födelsedag! Grattis i efterskott. Vi hade mysigt, enligt mig. Såg på filmer och åkte stjärtlapp, Anna hade väldigt ont i svanskotan idag & igår från deta. Men tror hon tyckte de var vär det, för gud va mycket vi skratta, speciell josefin :D

Puss!


Morgondagen

Hej

Förlåt för dåligt uppdaterat, har varken haft tid eller ork eftersom de är tiden innan jul man julhandlar...

Imorgon blir det en rätt chill dag i skolan. Vi har sovmorgon som toppar allt på dagen ända fram till lunch men Anna, Isabelle, Emma och jag ska julhandla en sista gång innan skoln börjar.
Sen blir det julbord i skolan och hela eftermiddagen ska bestå av pulkaåkning. Så rätt härlig dag imorgon. Eftersom mamma tvingar mig blir jag tvungen att gå dit, hade egentligen tänkt att stanna hemma men men.

Kanske hinner med ett inlägg senare, ska snart gå till sängs, men inte riktigt än hähä.

Vi ses imorgon!


Data=trasig

Hej!

Kommit hem från flera timmars julhandling med Isabelle Fernandez, härligt men mycket jobbig. Man får ju ont i ryggen utav att gå och bära så mycket, och så länge... Haha.
Först tittade pappas kompisar in ett tag, helt oväntat. När jag stod i pyamas,för en liten fika haha. Sen kom kusinerna förbi för att hämta volvon. 

Imorgon ska jag träffa Emma, efterlängtad & saknad. Och kanske Helia också, hihi.  

Annars har allt typ varit sönder.
Först ut var min mobi, trasig i typ 10 minuter men ändå, daniella &  anna ville såklart få reda på min & Jaanas stora hemlighet så de kämpade och kämpade mot den "mäktiga hingsten" som jag kom på... Eftersom jag "vann" över dom. De är inte så starka som de tror, men jag är!

Sen var blogg.se damp typ 2 dagar.... Tråkigt.. Så kunde inte blogga..

Och nu har min dator blivit trasig, skärmen dampar oh sånt + att min usb sladd är borta igen. Duktig på att hålla reda på mina saker måste jag säga ;) Så idag blir det inga bilder.

Puss!

Stopp

Hej! Påväg till idrotten nu, eller vi står just nu still. Det är stopp pga av att grus har hamnat i spåret, jobbigt! Jag önskar er alla en härlig dag så ses vi senare! Puss!

Sov sött & ha de gött

Hej!

Nu har vi haft TV kväll igen kan man väl säga, älskar det... Myisgt!!! Flera avsnitt av en serie, bara frossa i sig alla goa stunder från filmerna.

Ska snart fixa i ordning mig för natten. Orkar inte vara uppe längre haha. Men har bestämt mig för att ta ett varmt bubblebad innan, de tycker jag allt att jag behöver haha ;)

Hoppas ni haft en bra dag, de har jag!

Dröm sött så ses vi imorgon! Med bilder....

Puss!

Chattar

Hej

Dagen var rolig!!! Först skolan och sen åkte jag till stallet. Tog hand om både Chilli & Feffe + de bästa var att jag och jaana smed planer... HAHA!!! Vi är så roliga!

Gått ut en lång stund i den plågande kylan. Tråkigt. Sen har jag mysat och paketerat lite julklappar. Nu återstår bara att avsluta chattandet med josefin & anna och gå ner och hjälpa till och baka kokosbollar..... negerbollar :D

Puss!

PS: nu fungerar de såklart inte att ladda upp bilder....... Bajs

Smycke

Hej!

Har införskaffat mig ett nytt nyckelsmycke, för att lättare kunna hitta nycklarna i väskan utan att trycka ner hela huvudet och leta i typ (5-10 minuter) Detta är från thailand, jätte söt är den. Var tvungen att fixa en ny eftersom en kille i skolan drog av huvudet på den förra.



Förra var rosa, med liknande klädsel. Den nya är som ni ser röd.
Lika söt den. (Dålig kvalite)

Puss!

Jul-fix :)

Hej!

Dagen har varit okej. Skolan först där vi såg en långtråkig film och sen projekt, fick reda på att det blir ett till prov nästa vecka, dagen innan skolavslutningen, häligt! Eller inte!!! Dör.

Efter skolan var jag en sväng hos Anna eftersom jag inte orkade gå i kylan, haha. Hemma blev det middag och fixa julkort och klä granen. Jag föredrar rätt "påklädda" granar med många kulor osv men det gör inte de andra i min familj, så blir en ful. Enligt mig. Vad tycker ni är finast?



Nu ska bara julklapparna in under vår plastgran ^^

 
Hälften av våra julkort, blev några i alla fall, jag
som trodde inte pappa kände några, haha. Använde
några sjukt gamla frimärken, lite coola faktiskt..
Blev typ 5-6 frimärken på varje kort, lite speciellt.


Nu är det bara tomtarna kvar som ska ut ur jullådan och ställas upp lite här och var i huset. Får väl se hur det blir... Men inte idag.

Nu ska jag snart sätta mig framför TV och se på desperate housewives (sista avsnittet!!)

Puss!

Dagens

Hej

Lägger ut en bild på dagens outfit, kanske inte att rekomendera att ha på vinter, eftersom det är skitkallt. Men sött annars.



Linne från rut med flera
Kjol från h&m
Leggins från kapahl

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss!

Tittar på tv!

Hej! Sitter och kollar tv, ska snart hem och klä granen tror jag, är det tidigt eller sent? Har själv ingen aning, när brukar ni klä granen? Skriver mer sen! Puss!

Älska!

Hej!

Älskar låten! Haha, den är så bra asså.



Ha en bra kväll!! Så ses vi senare!

Har fått gjort mycket under dagen så är glad idag, hihi :)

Puss!

Dagens klädsel!

Hej

Som lovat blir det en bild på dagens outfit!



Shorta från gina tricot
Treggins från gina tricot

En enkel outfit för en vanlig dag!

Glömde säga, köpte en söt liten svart rosett idag också som jag tyckte att jag behövde.



19 kronor från coop, hihi!

Puss!

Linnea!!

Hej!

Blir ett litet kort inlägg om Linneas dag kan man väl säga, min lillasyster.

åkte som sagt och kolla på hennes Lucia firande i skolan där alla tredje klassare uppträder med ett långt Luciatåg och med fika efteråt. Söta var dom allihoppa, men eftersom min kamera fotar väldigt dåligt och ljuset inte var det bästa så blev det få bilder på alla i hela tåget, som blev bra. Men slänger ut någon bild från i morse ändå :)



Lite söt är hon i alla fall :)

 

Hoppas ni ser vad det föreställer, haha!

I eftermiddags när jag kom hem blev jag lite förvånad, Linneas rum är nu helt klart! Det blev faktiskt rätt fint som jag först inte trodde. Hihi, men Linnea är sjukt nöjd och blev jätteglad över att det är klart! På bilderna är det typ halvklart, för nu i sitsta minuten innan Linnea kom fixade jag in datorn. Och fixade lite fina detaljer.



Bjuder på dagens outfit senare, så håll utkik.

Puss!

Dagens alla äventyr!

Hej!

Dagen har varit härlig & rolig utav en slags vilodag, har inget arbete kvar att göra i skolan så Anna och jag bestämmde oss för att vara hemma idag, eftersom det är Lucia. Då fyller även Annas kanin stampe 6 år, som har en stor plats i hjärtat på Annas familj, haha. Så vi han fick lite gott att äta.



Söt!

Efter luciafirandet på min systers skolan drog jag och Anna med hennes mamma till Media markt och kollade på nägra riktigt coola datorer. Inte så väldigt dyra heller ;) Jag gillade den limegröna sjukt mycket! Och så hitta jag ett par söta & lite coola hörlurar också!





Vidare till coop, där vi handlade lite mat och julklapp till Daniella.



Min gulliga lilla Anna!

Efter vi handlat klart tog vi oss hem till Anna och såg på film, mysigt!

Bilder på Linneas Lucia kommer ... snarast?

Ha en härlig dag!

Klippa hår

Hej! Har kommit hem från lucian. Just nu sitter anna och klipper sitt hår, hoppas de blir misslyckat ^^ nej skoja! Bilder fram lucian kommer senare idag, när jag har tillgång till dator :) ha hem härlig dag! Puss!

God natt!

Hej! Mobilbloggar eftersom mamma snodde datan. Imorgon blir det lucia i linneas skola, allt för att slippa skolan lite ^^ så imorgon måste jag vakna lite tidigare. Inte kul. Aja, ska snart gå och lägga mig, så godnatt alla söta så ses vi imorgon :-) puss!

Hej!



- Varma skor                                                    - Kalla dagar (flera -grader)
- Julhandla                                                       - Is (man halkar och typ dör)
- Enkla dagar i skolan, (inget arbete)                  - Tråkiga & emsamma dagar

Puss!

Dagens outfit!

Hej

Slänger ut en snabb bild på dagens outfit som i förra inlägget gömde sig under målaroverallen. Kanske inte den bezta bilden men bara för jag är så sneeel får ni en ful bild :) "Lite" halvskev hand.

FUUUULT FEJZZZ :D

Ha en fortsatt härlig söndag!

Puss!

Borttappad USB-sladd

Hej

Eftersom jag inte bestämt mig för något och pappa behövde hjälp med att måla nere i källaren så tänkte jag vara snäll och hjälpa han, nu när han har så mycket att göra. Så jag hjälpte han :) Blev kanske inte det finaste, men bättre än innan...

 


Före!!



 Efter!

Man märker lite skillnad i alla fall, så jag är nöjd! Haha, såhär bra målade jag...

Och sen blir jag tvungen  att visa hur söt jag var i min stora målaroverall. 



HAHAHA!

Tog före och efter kort med min mobil för jag hade först inte batteri till kameran, och hade tänkt lägga in bilder från veckan från mobilen. Jag trodde såklart att USB sladden låg här och att jag glömt den här hos pappa förra gången men nej. Den är borta, ska ta och leta lite här hos pappa, för jag behöver den verkligen. Annars kan jag ha tappat den ur min väska :( 

Ialla fall, ni får ha det så bra! Så ses vi senare!

Puss! ♥ 

Bilder (bomb) idag!

Hej!

Ska snart dra iväg till pappa, har inte rört mig från sängen än eftersom mamma var så snäll och bjöd mig på frukost på sängen, gott!

Nu måste jag skynda mig iväg till pappa, och där finns min USB sladd till mobilen och batteri som räddar min kamera! Så senare kommer en bildbomb med bilder från veckan och dagen! Be ready! :)

Vi ses senare, nu ska jag göra mig i ordning, om jag orkar.

Puss!


God Morgon Alla Läsare!

Hej!

God morgon alla läsare!!

Har precis vaknat upp.. Härligt att få sova ut lite, mamma brukar alltid väcka mig genom att ha högt ljud på TV eller smälla igen köksdörrarna, haha!

Har inga planer idag så får se vad dagen bjuder på :) Hoppas det blir något kul. Ska kanske åka iväg och kolla på inredning till mitt rum, förhoppningsvis. Vill att det ska vara färdigt innan januari när ....... kommer. Innan dess har pappa bokat in
-Att både måla om Linneas nya rum,
-och flytta in alla hennes grejer,
-han villl fixa klart min gaderrob,
-göra klart i källaren så det blir någon orning och
-riva & tapetsera i hallen.

Herregud asså, allt detta under bara, få se...... En och en haöv månad, fast de är förstås, han jobbar ju inte nu.

Aja, nu ska jag gå upp och fixa mig, äta frukost och hitta på något kul :)

Puss!

The time

Hej!

Suttit och sönderspelat The time ett tag nu haha. Men bra är den, ska snart sätta mig framför tv med lite lördagsgott i förhoppning om att något bra går på tv.



Puss, ha en fortsatt mysig kväll!

jul - nyår planer 2010-2011

Hej!

Har just snackat med Josefin om en sista julplan som ska få plats på min lista. Detta året kommer jag ha fullt upp under julen fram till nyår.

- 21 december, julhandla med pappa.
- 22-23 december blir det övernattning hos Josefin, hennes födelsedag!
- 24 december, julafton hemma hos mamma, sen hem till pappa och sen till kusinerna!
- 25 december, juldagen: middag med släckten hos mormor & morfar
- 26 december, packa inför trysil och vila upp mig från julen och inför trysil
- 27 december 2010 - 3 januari 2011, Nyår i trysil med kusinerna!

Känner att jag har rätt fullt upp! HAHA, får se hur jag ska orka med allt.... Jag tror jag kommer dö efter hälften, men men, Julen är riktigt rolig och härlig så det är såklart värt det. 

Vad ska ni göra under julen? Har ni lika fullt upp som mig?

 

Njut av dagen så ses vi senare!

Puss sötisar!!

Hemma hos anna

Hej! Hemma hos anna nu, har sovit här till idag och nu har vi nyss vaknat :-) ska ta oss ut till partile sen, men först måste jag göra mig klar! Puss! Ps mobilbloggar ^^

God natt

Hej!

Ska snart gå och lägga mig men innan det måste jag ta en varm skön dusch! Hihi!

Imorgon bär det av till stalet och desutom ska jag och Anna försöka stjäla tillbka våra bilder, busigt!

Sov gott & dröm sött!

Puss!


Bästa på hela vintern!

Hej

Har komnmit hem från Anna nyss. Gud vilken försening det var med spårvagen då, kom 3 stycken som skulle vända på samma hållplats och jag fick stå i den äckligt kalla kylan i typ 10 minuter, världens undergång enligt mig. Nu när det är så kallt.

Dagarna går så sakta nu när det blir mörkt tidigt.. Ser inget då.

Hemma hos Anna idag laga vi mat, så duktig vi var, eller inte. Smaka "lite" för mycket creme fräch haha.. Efetrsom det var lite jobbigt atta vara hemma så bestämde jag och Anna oss får att åka pulka! Asså gud, de var typ det roligaste jag har gjort på länge!!!!! Skratta hjäl mig så jag knappt kunde styra "fordonet" Grät för det var så roligt HAHAHA! Tack för den fina stunden!

Skiver senare igen, nu ska jag äta middag :)

Puss!

Gubben i datan



Sitter och lyssnar på Gubben i lådan på radion med plugg framför mig, hittar ingenting om olika religoners åsikter om fosterdiagnostik. Krångligt allt blev nu....

Puss!

"Provred" kepsen, haha

Hej!

Har nyss kommit hem, men tryckte in en snabb dusch innan första inlägget för dagen. Dagen har varit rolig. Den börrja i skolan som vanligt, sen åkte jag till min älskade tjokisboll i stallet, där jag "provred" kepsen, jag & Jaana drev lite med Anna, som såklart gick på det, så smart som hon är. Även fast jag skämtat om det igår. Lagom dum får man lov och vara, som Anna ♥

Följde med Daniella till volterna, gick väl inte så bra men var roligt, var typ 30-40 cm snö där så kan säga att jag blev rätt lagom blöt i mina låga skor, som tur hade jag ett par extrastrupor som låg i omklädningsrummet i väntan på att få rädda mig och mina fötter. Feffe hade tydligen blivit klippt igår, SÅ SÖÖT! Man kan säga att det var hans man som gjode hans ålder, nu ser han iallafall lite yngre ut :)

Åkte hem rätt tidig för mamma ville att jag skulle vara hemma till "middagen" när hon själv åker iväg till en glöggbjudning... SÅ DUM! :) Så nu blir jag ensam ett tag här hemma. Så ska passa på att plugga inför uppsatsen imorgon. Ikväll köper mamma hem lite gott att äta och så ska jag mysa framför TV:n både Grey´s anatomy och Nikita går idag, mina två favoriter.



Lite cool är hon.

Ha en härlig & framför allt en mysig kväll så ses vi sen!

Puss!

Pluggkväll..... Tråkigt

Hej

Har kommit hem för ett tag sen och ska precis sätta mig och se på desperate housewives :) KUL!

Eller så funderar jag på att plugga in det sista till uppsatskrivningen, vill verkligen få VG i SO & NO Tror bestämt att jag ska göra det..... Så nu blir det nog någon timme framför datan för att leta fakta och annat, lite tråkigt faktiskt.
Plugga är typ en utav de tråkigast sakerna som finns, var det än handlar om. Det är så långtråkigt och onödigt... Varför inte bara uppfinna en såndär apparat i filmer som gör att all kunskap bara "ploppar" in i huvudet på än?

Aja. Nu måste jag som sagt plugga, hörs senare :)


Plugg med Emma, Aine och Isabelle i augusti/september inför
provet, saknar att sitta ute i skolen och plugga.

Puss!

ANNA RAMLA

Hej

Idag har jag tillbringat eftermiddagen med Anna, kul. Vi har pluggat lite och sen bakade vi en kaka, som har svält upp som en ballong. Blir förhopnningsvis gott sen. Anna kom på efter ett tag att kakan "har varit inne för länge" Så hon fick ett jävla ryck, hon kasta sig upp från stolen och föll bakåt i världens fart och där låg hon och hade ont medan jag skratta! Lite kul ;)

Skolan var väl okej idag, som vanligt... Fick tillbaka SO provet och fick VG, riktigt överraskad även fast jag redan fått reda på det dagen innan.

Nu ska jag och Anna snart smaska på vårt underverk! Haha, hinner inte skriva mer, Anna får panik ;D

Puss så ses vi senare!

fixa mig sen sova :)

Hej

Tänkte säga god natt till alla som snart ska gå och lägga sig. Jag ska fixa mig, duscha och sen krypa ner i sängen. Hinner inte skriva så mycket mer, men. GOD NATT ALLA SÖTA LÄSARE!



Puss!

Datan & scrapbooking!

Hej

Har anlänt hem från en hel eftermiddags pluggande med Anna inför engelska redovisningen. Nu har jag precis satt mig och börjat med lite julkort, scrapbooking. Kul är det faktiskt, inte för att jag är så duktig på det då men haha... 

Ska göra något liknande som bilden nedanför ;) Eftersom jag inte har min USB sladd till mobilen och min digital kamera glömd i stallet blir det inga bilder från idag.. Eller på mina påbörjade julkort. Men det kommer bilder senare i veckan, lovar!

 
Nu ska jag fortsätta att pyssla lite, ha en fortsatt härlig kväll!

Puss!


Skrattar

Hej

Sitter och skrattar här med Anna!!! Kul, vi är så duktiga på att utala engelska.... NOT ;)

Har pluggat hemma hos Anna ett tag un, inte så jättekul men men. Dagen har väl varit okej, föruto att Sebastiand har dragit sönder mitt hår typ.... Inte kul alls -.-

Ska snart hem, eller om ett tag. Får se hur det blir med flyttningen, kanske går till domstolen, jäkligt onödigt men jag orkar inte mer...  Vad ska man göra?? 

Vi ses senare! Ha en härlig kväll!

  

Anna for sto for bilden idag!!!

Puss! 

Plugga

Hej!!

Bloggen har dampat hela dagen idag.... Och kvällen igår så det blev inget bloggande dåå..... Annars så var övernattningen hos Emma rätt rolig. Vi åkte pulka & kasta snöbollar, kul.

Idag har vi varit runt i lite affärer och letat efter färg till Linneas rum. Och nyss har vi haft en chuck-kväll med 4 avsnitt från senaste säsong, mysigt.

Imorgon blir det skolan igen.. Tråkigt. Hinner inte skriva mycket mer, förlåt men måste verkligen plugga till engelskan och sånt... Kom nyss på projektet... UUUoops!!! Har visst mycket att göra!

Vi ses!

Puss!

Leta bord.

Hej

Har varit ute i flera timmar och letat efter ett fint & praktiskt soffbord. Men inget funnet, som är tillräckligt bra för hela familjen. Var runt i nästan hela göteborg känns det som, frölunda, angered, sisjön, backaplan, och bäckebol.... Ändå hittar de inget perfekt.


Kortet är taget med pappas gamla system, som är väldigt dålig nu.
Kollade lite efter julsaker också och hittade en jättesöt liten tomte som ska stå i mitt rum denna vinter, den tomten liknar de som jag & mamma gjorde förra julen, (mest mamma) Dom blev faktiskt skitfina, mamma är rätt duktig på sånt. Ser nästan köpta ut, men om ni kollar ordentligt kan man hitta några små fel, haha. Fast det är dyrt att göra egna, men såklart är det värt det, då blir det lite mer personligt :)

Dom fick stå i vårt tomteland, som de fyra (tre) musketörena?

Nu ska jag plugga ett tag till innan jag ska dra iväg hem till Emma!♥ Övernattar där idag, mysigt! Så nu måste jag ta och titta ner i böckerna igen!

Ha en underbar & härlig eftermiddag se ses vi senare!

Puss! 



Hiss & Diss

Hej!

Veckans Hiss & Diss

Hiss:

- Mysiga filmkvällar
- Musik
- Julen 

Diss:

- Glömda vantar
- Snuva
- Plugg

Puss! Vi ses imorgon!


Glömd!

Hej

Har kommit hem från en lång tur med Ludde. Inte lika tråkig med bra musik :)

Dagen har väl varit okej, blev arg på några i skolan men annars har dagen varit rolig. Efter skolan åkte Anna och jag till stallet och mötte Daniella. Eftersom min och Daniellas hästar är "sjuka" så går dom inte att rida, (i mer än skritt) så julpyntade jag och Daniella lite. Kommer trolilgen inte vara kvar länge, hästarna älskade granriset. Såklart glömde jag min kamera i stallet..... Så duktig som jag alltid är! Så det blir inga bilder :( 

Kom hem rätt sent så har inte hunnit med något, har bara blivit lite pluggande och ett varmt bad :)

Kommer ett till inlägg senare!

Puss!


Andra december

HEJ!

Det är ju december, snart jul ju. Sånt jag glömmer... Haha nej, längtar efter att få se vad det blir för julklappar iår! :)

GOD NATT, hade tänkt sova snart.

Ha det bra och sov gott!

Puss! ♥


Dagens outfit!

Tjohopp!

Dagen har varit rolig. Hade först idrott, med prov men gick rätt bra. Så nu har jag träningsverk i mina ben. Och sen var jag på hälsokoll, gick väl sådär, jag verkar gha dålig syn eller något, hoppas inte.. Efter skolan     tränade jag ludde lite, så duktig.... Eller inte hahaha. Nu längtar jag efter pannkakorna som lagas på nedervåningen.
Efter pluggandet ska jag åka iväg med pappa, till coop & fixa något gott till våran torsdagsfilm! ♥ Mysigt!

Vi ses senare! Slänger ut en bild på dagens outfit för att vara snäll! :)



Leggins från H&M
Uggs från skopunkten
Halsband från graffic
Blus från ullared.

Nu måste jag plpugga vidare, ha en härlig kväll!!

Puss!  ∑melie


RSS 2.0