Heztryttare

Hej

Sitter med Anna och försöker fixa till våran blogg lite mer. Kolla gärna in, tävling är igång!

http://www.haztryttare.blogg.se/

Bilder från igår & idag kommer imorgon.

Puss!

Fixar mig

Hej

Har precis varit ute med min fula gris som är med på bilden under :D Min 11åriga gamla gubbe dör väl när som helst så då får man passa på att umgås med han, jag har ju levt med han typ hela mitt liv, tänk att leva utan han då... Det blir likadant som att mista min bror.



Iallafall. Nu ska jag fixa klart mig inför dagen, ska som sagt träffa mina kompisar från borås och gbg. Så nu hinner jag inte blogga allt fööör mycket.

Imorgon kommer spännande film på mig, hur jag och anna sysselsätter oss om vi kommer för tidigt till en idrottslektion... HAHA, vi är lite föööör roliga!


Anna och sin bästa vän!


Jag och min värsta ovän!

Jag önskar er alla en underbar dag! För de är ni värda! ♥

Vad tycker ni om frågestund senare i veckan?

Puss!


Längtar tills imorgon

Hej

Ska strax gå och lägga mig men kan knappt bärja mig tills imorgon.. Och desutom har jag massa att fixa, ska packa klart inatt, och plocka upp disken. Haha, jag är typ fööör snäll.

Längtar sjukt mycket till imorgon. När jag ska träffa, Izabella barisia, Josefin vestre, Anna pallin & Emma lundström som jag inte träffat sen i sommras! Fatta att jag saknar henne, josefin och bella. Anna träffar jag varje dag men... Jag saknar henne ändå! ♥

God natt nu alla mina söta läsare, hoppas ni får en god nattsömn!

Puss!


Bild från trysil 2010/2011

Längtar tills skidresan som är om en vecka, även då ska bästa människorna med!


Jag red, i galopp! :D

Hej



Bild från idag när jag red chilli lite, blev så glad när jag fick ta en galopp! De va rätt länge sen kan man säga...

Aja, nu ska jag försöka ladda upp videoer från när anna red så jag kan slänga upp dom på vår hästblogg, titta gärna in!

http://www.heztryttare.blogg.se/

Ha en mysig kväll!

Puss!

Tävling!

Hej

Nu är det dags för tävling!

Tänkt lotta ut TVÅ biobiljetter till en vinnare, fribiljetter för vilken film som helst under hela 2011. 

Man behöver inte en blogg för att kunna vara med och tävla. 



Såhär gör du:

1. Kommentera inlägget att du är med och tävlar!
2. Skriv din mejladress eller blogg i din kommentar.
3. Anger du en blogg, skriv i din blogg att du är med och tävlar och länka till flowerbright.blogg.se

Vinnaren lottas ut och ett mejl kommer skickas till h*n. Om du anget blogg, vinner du också en länkning!

Tävlingen avslutas mellan 1-10 mars!

Puss på er alla.


Bosse Nästa Söndag!

Hej hopp!

Har varit hemma ett tag nu efter att jag hängt med Anna till stallet, dom red jättefint tillsammans idag :D Så dagen har varit lyckad och rolig, för jag blir lycklig utav att se Anna så lycklig óch glad, det ger mig typ mer ork... Haha, konstigt men sant! :) Man kan säga att jag följer hennes betende lite, när hon är nere, så blir jag också det... haha.

Efter stallet drog vi till willys, verkligen intressant. Där jag köpte eldorado mjökl chocklad med nötter ;) haha, alltid lika gott asså!



Nu sitter jag och kolla på TV med Linnea, och bebisen. Pappa tvingar mig att dra ut Ludde med på en promenad även fast ingen av oss orkar, så snart måste jag dra mig ut i kylan -.-

Vet inte hur jag ska hinna allt, hehe. Måste packa inför morgondagen när ja ska träffa Izabella, Emma, Josefin och såklart Anna också :D Och sen ska jag fixa min tvätt eftersom jag lovat pappa det, haha. Bara för jag är såååååååhär sneel.

Får inte glömma berätta, jag snacka med Carina idag också. Nästa söndag ska jag rida han! Än är han inte igångsatt men Carina ska börja så fort hon blivit friskförklarad!

Hoppas ni haft en bra dag!

Puss!

Huke

Hej

Ska snart dra till Anna för att vi ska kunna åka vidare till saknade huke, haha. Hur ska jag kunna klara mig utan huke i framtiden? Tror inte de kommer fungera....

Iallafall, vad tycler ni om en tävling? Med pris då såklart! Tycker det är en rätt bra ide ;)

Vi hörs senare!

Efter stallet blir det massa bilder :D

Ha en underbar dag!

Puss!

God Natt



Snart hehe.... Efter CSI slutat och efter att jag tagit ett skönt skumbad. Det eeelksar jag vett ni.

Hoppas ni haft en underbar dag som mig!

Morgondagen väntar på mig med några prov, feffe och första dagen på lovet :D 

Så vi ses då!

Puss!


Plugg

Hej

Har suttit och råpluggat nu i typ 2-3 timmar med min svenska och blev faktiskt rätt nöjd, kanske kan få ett vg för den. De tycker jag att den förtjänar ;)

Nu ska jag plugga matte tills kl 21.00. För då börjar CSI miami, de får man inte missa. Och för att tänka på bästa möjliga sätt blir det våfflor som sido-snacks :D Det gillas alltid av alla. Det senaste halvåret har vår familj blivit väldigt förtjusta i våfflor så det äts rätt ofta, eller a typ var 3 vecka, men det är ofta, för mig eftersom det defenetift inte är sårskilt nyttigt!

Gillar ni våfflor? Smaskens till grädde, jordgubbs-sylt och mosad banan. Det sistnämnda är godare än vad det låter! Jag lovar.



Aja, vi ses sen!

Puss!

Glass?

Hej

Kommit hem från skolan nu, för ett ett litet tag sen. Skolan var rätt okej idag kan jag väl påstå. Hade idrott hela förmiddagen, lite jobbigt faktiskt... Så nu har jag träningsverk -.-

Känner för glass nu men vill ändå inte äta, i denna kylan här i sverige. Tycker inte glass smakar lika bra under vintern. Vad tycker ni?

Vi ses senare, ha en bra eftermiddag!

Puss!

Trött

Hej!

Har suttit här med pappa ett bra tag och sett på tv, kollat in lite på datan och sånt.

Nu är jag otroligt trött, mina ögon slocknar när som helst känner jag.... Känns litye ovanligt att jag är trött redan vi denna tiden, för jag har ju faktiskt inte ansträngt mig något vidare idag, men....

Så ska nog gå och lägga mig snart hehe.. Men innan det måste jag berätta vad Feffe gjorde idag, jeekligt grous.. Eftersom han älskar banan fick han en, och han hade inte tuggat klart när jag skulle släppa ut han i hagen så när jag höll på att öppna dörren till hagen (har direkt från stallet ut) så dreglade han banan i mitt hår men det är inte det enda...



Sen utan att jag märkte det hade han tappat banan i min luva så när jag drog över luvan så kände jag något kallt.... Skitäcklig känsla... Trodde de va en snigel eller något haha.... Sen fick jag syn på bananen och då slog det mig.... att det såklart var Feffe som gjort det!

Han är inte den frächaste jag vet kan man säga..

Aja, ha en fortsatt bra kväll!

Puss! 

Skogalen

Är jag! Har hittat minst 20 par jag vill ha under senaste, får see... timmen.. Synd bara att jag inte har så mycket pengar jag vill ha så jag kan köpa alla! Under ett år blir det bara att dussin....

Haha, lägger upp några av mina fovoriter från skonamig ! Dom har helt underbara skor där, fick syn på hemsidan från fokis blogg.









Min absoluta favorit är denna begia!






Vilken föredrog ni bäst?

Puss!


Anja

Hej

Var bara tvungen att ta n[gra kort nu när Anja titta in med sin husse Daniel. Hon är bara så gullig!!

Svart svanslös hund, ni såg rätt. Svanslös, hon har endast en liten knöl där bak, det ser lite lustigt ut, hihi men gulligt också. Detta är medfött och har inte orsakats av någon amputering, vilket vissa kan tro när man ser denna hundrasen ;)

Som ni ser finns det ingen svans som viftar där bak

Någon som har denna ras? Kan inte komma på namnet, men en "ledtråd" är att det är en jakthund.

Vi ses senare! Ha de bäst underbara läsare!♥

Puss!

från stallet

Hej

Nu har jag kommit hem från stallet. Gick jättebra idag, jag red ut i ungefär 20 minuter på en väg som var nogurlunda bra, så jag både trava och skritta.. Feffe var sjukt duktigt. Lugn men framåt.. Precis så som jag ville ha honom, han gick till och med i form i skritt på hemvägen en bit vilket inte är vanligt, eftersom han alltid har så bråttom men idag var han super!

Fotade feffe lite i den nya hagen, min sötis!







Min älskling är såå gosig och sööt, min tjockisboll som han också heter ;)

Tandläkartiden gick bra också, hade en annan idag, somm hade helt annan teknik än vad min vanliga har.. Gjorde både ondare och skönare när hon rota i min mun, haha.. Låter lite rubbust men men... vanligtvis tycker jag det gör jätteont att byta gummiband men inte idag, någon som håller med?

Nu ska jag sätta igång och plugga! :( 

Ha en underbar dag!

Puss!

Mot tandläkaren!

Hej

God morgon alla! hoppas ni sovit gott!

Nu ska jag strax dra iväg till odontologen och laga min tandställning eftersom en sak har lossnat... EFter de åker jag hem tror jag, eller till stallet, så vi får se hur det blir med inläggen!

Ha en bra onsdag iallafall!

Puss!



Feffe var tvungen att vara med på bild :D

ny blogg :)

Hej

Sitter här och kollar på tv med pappa, eller egentligen inte. Kan väl säga att vi umgås...

Tänkte säga god natt, eftersom jag är väldigt trött nu hehe, hoppas nij sover gott inatt. Imorgon är jag ledig, fast måste ändå upp tidigt och fixa min tandställning -.-

Och sen måste jag berätta, Jag och anna har startat en ny hästblogg. Så nu slipper ni lika mycket häst releterade blogg inlägg här på flowerbright. Design och annat kommer fixas så snabbt som möjligt, och när vi fixat fram några fina bilder såklart ;) Så för er som är häst intresserade, följ gärna vår nya!

http://www.heztryttare.blogg.se/


Puss!

Kommentar

Hej alla där ute!

Fick en komentar från inlägget VAD TYCKER NI?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av: maja

jag gillar att du skriver ofta när du bloggar, men ogillar att du gör uppehåll.säg till innan du gör uppehåll.... Jobbigt.

2011-02-08 @ 16:40:21

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svar; De ska jag försöka göra nästa gång men oftast kommer uppehållen oväntade, till exempel när jag är sjuk eller om min dator krachar.... Men om inget händer oväntat och jag tar ett uppehåll planerat... LOVAR jag att säga till nästa gång!

Puss! 

Vill ha!

Hej

Funderar över hur min budjet ska gå ihop med allt jag vill ha... de är rätt mycket hehe.. vad har ni på er vill ha lista?

Topp 15 VILL HA

- pengar är något man alltid behöver men egentligen ingen sak... så vidare till det!

- En systemkamera, helst till att börja med en eos canon 1000d (3999 kr)
- Ett blus från h&m (249 kr)
- Skitsööt kjol från monki (179 kr) 
- Klänning från bling (499 kr) 
- Mini dator (4999 kr)
- Häst... HAHA (1000-25000 kr)
- Ridstövlar (1299 kr)
- Moppe (3999 kr)
- Shoppingsresa till thailand :D (15000 kr)
- Skor från skonamig (449 kr)
- Långärmad tröja (299 kr)
- Säkerhetsväst (2399 kr)
- Min gamla dator lagad, med tusentals bilder som innehåll!  
- Biobiljetter, många också (1000 kr)

Hehe, som ni märker är det rätt mycket jag vill ha ;) synd att inget av det är gratis....

Vad vill ni ha?


Annurlunda hus

Hej!

Surfa runt lite och fick se på något, aa... väldigt ovanligt.

Dessa bygnader är inget man ser varje dag och för min del i vissa fall inte ens velat se varje dag. de verkar finnas många ider över hur man kan bygga hus?



En korg, något ovanligt. Undra hur det hade varit att bo i denna bygnaden när folk kommer titt som tätt för att se på konstverket? Inte det roligaste enligt mig, som att bli iacktagen av något dygnet runt.



Eller varför inte bo upp och ner på? Detta är en villa som ligger brevid ett Zoo som öppnade för almänheten våren 2010, tydligen var det en påhittig arkitekt som ville hitta på något som stack ut från mängden och de lyckades han med, eller?



Något för er hundälskare! Nu kan man bo i en... Haha, inget jag skulle föredra. Huset är helt enkelt fult engligt mig.

Nu ska jag kika vidare, ha en bra eftermiddag!

Puss!


Hemma igen

Hej!

Kommit hem för några minuter sen och tänkte slänga upp lite bilder på bebisen. Och man får inte heller glömma dagens outfit - mys!






Den lilla tjockisen... Lite gullig ändå :D

 

Dagens outift är helt enkelt en stor mys tröja och ett par mysiga joggingbyxor ;)

Nu är jag bara tvungen att visa hur mysigt jag och Anna hade det när vi frossa i oss Glee avsnitt!



haha, man kan knappt se anna, hon pappar in så bra med sin röda mys tröja!

Puss! Vi ses senare!



"Bildbomb"

Hej

Slänger ut några riktigt fula bilder på mig och Anna från igår (Måndag) eftersom vi är så snälla och bjuder på oss! De är viktigt att göra i livet, eftersom man bara lever 1 gång!



Crazyy







Gullig jag är....

Ha en underbar fortsatt dag!!

Puss! ♥


At Anna now ;)

Hej!

Sitter hemma hos Anna som sagt, jag och Anna har precis suttit nerbäddade och kollat på Glee ett tag, eftersom det är Annas nya favorit pogram, haha... Nu inbillar hon sig tydligen att jag också gillar det även fast de ända villkoret till att jag skulle kolla med henne var om jag kunde få uppdatera lite på bloggen efter avsnitten.

Haha, favorit skådespelaren är väl såklart bögen :D Han och hans danser är ju inte lite roliga! För er som gillar musikaler är Glee något för er!



Sluta extra tidigt idag, vi hade ingenting att göra på prao´n. de är väl fördelen med att jobba där Annas mamma arbetar. Efter praon fick vi skjuts hem, där jag påväg hem fick syn på en väldigt ovanlig hållplats kan man säge, hållplatsen var nämligen döpt till KLARA. De kan man ha lite funderingar över varför den är döpt till ett namn... ? 

Nu ska jag snart dra hem, pappa vill att jag ska passa min nya syster och gå ut med ludde. Men innan vill jag vila ut lite, jag har inte haft så mycket ork idag haha... och det ska göras hos Anna. Vi ses senare!



Bild på nya halvsystern och jag, kanske inte den bästa :S

Ha en bra eftermiddag!

Puss!

Hemma hos Pappa nu

Hej alla sötnosar!

Nu sitter jag hos pappa, känner mig mycket bättre i kroppen idag, i morse hade jag fortfarande ont i magen och sånt men nu är det bara huvudverken som plågar mig :D Emma kommer över hit ett litet tag sen för att träffa mig och min nya syster.... :)

Elisabeth som hon trligen ska heta ska för första gången bli badad, av mig... Hahaha, inte för jag bryr mig men men..

Hoppas ni har en underbar dag så ses vi senare, men bilder från dagen :D

Puss!


Vad tycker ni?

Hej! Dagen har väl varit okej, mått rätt kass under dagen men nu den senaste timman har de blivit lite bättre! Och nu har jag en fundering: för att skapa den bästa möjliga blogg som är trevlig för er läsare att följa vill jag att ni gärna kommenterar inlägget med en sak ni inte gillar och en sak ni gillar så jag kan tona ner med de ni inte gillar och fortsätta mer med de ni tycker om, om jag också gör de såklart ;-) puss!

Sjuk?

Hej! Har vaknat för bara ett litet tag sen och mår inte riktigt bra än från igår, så nu ligger jag och väntar på bättre dar! Igår mådde jag nämligen jätte illa och hade ont i kroppen... Inte bra asså. Iallafall, idag hade jag tänkt att sova hos daniella med anna men nu vet jag ju inte om jag kommer bli bra tills dess :-( men hoppas det! Innan de skulle jag träffa emma och adam men tror inte de blir något nu, eftersom jag mår lite dåligt och emma kanske skulle iväg. Då kan jag istället passa på att sova och vila upp mig inför kvällen :-) aja, nu ska ja ta och sova igen, kram på er alla! Och glöm inte, ha en underbar dag!

Flytt

Hej! Förlåt om jag inte bloggat på länge men har verkligen inte haft tid med det, och desutom ingen dator att blogga från... Iallafall, feffe flyttade idag till det nya stallet, det verkar helt okej faktiskt, och de bästa är väl att de har ridhus :-d när feffe fått träffat zizi blev han lugn, hoppas de fixar sig så han kan få gå med henne. Imorgon far jag ut till de nya stallet igen för att träffa feffe och så att frida kan visa mig alla rutiner och allt annat liknande ;-) så vi ses imorgon från min mobil, därifrån jag bloggar så tyvärr kan jag inte lägga upp bilder :-( puss och kram alla!

idag

Hej

Sitter med Anna på prao´n nu och väntar på att vi ska kunna dra här ifrån, blev ingen flytt igår med feffe, eftersom det var halt på vägarna så jag kan ta han som vanligt idag :D en sista gång innan han flytttar tror jag :(

Aja, nu ska jag och anna sättas i arbete....

Ha en underbar dag!

Puss!

Tävling

Hej!

Almänt mig till en tävling för att kunna vinna lite häst grejor till gamla feffe, hoppas verkligen jag vinner, ferdinand förkänar det.

http://elevating.blogg.se/2011/january/tavling-1.html

Ha en bra dag!

Puss!

RSS 2.0