Blogga igen! :D

Hej

ÄR TILLBAKA PÅ FÖTTERNA IGEN! Äntligen måste jag få lov och säga! Gud vilka dagar, har inte varit dom roligaste...

Först ut var min data som gick sönder... Och kunde inte blogga pga den, tråkigt. Och de andra datorerna är sega och har varken "bra" internet eller bilderna & skit. Så jag bestämde mig för att ta en paus över "helgen" Blev ju tyvärr inte bara helgen, utan sluta på torsdag. Och nu till den stora anledningen... Varit magsjuk och hemma, men idag tog jag mig till skolan, även fast jag var yr i huvudet.

Dagen var väl normal. Hade idrott & lite andra ämnen och skoldagen gick väl hyfsat bra.

Imorgon är det dags för efterlängtade stallet med Feffe, min älskade tjockisboll som väntar i sin box. Ska ta och rida, de har jag längtat efter. Efter stallet följer planerna att; hänga med till björlanda med Anna och sova där, mysigt.

Bloggar mer imorgon. När de kommer bilder, de blir nog lite roligare ;D

Hoppas ni haft de bra under dagarna jag missat här på bloggen!

Ha en underbar fortsatt kväll!

Puss!

Till tandläkaren

Hej

Håller på att fixa mig nu och ska snart dra iväg till tandläkaren.... Jobbigt, hoppas jag snart kan ta bort tandställningen! :) Den är inte lite jobbig!

Sen blir det skolan, ska kolla lite på kläder eftersom jag fick pengar av pappa till det, de e ju 50% rea överallt!



Sen drar jag till stallet ;)

Ha en bra dag!

Puss!

Chuck

Hej

Sitter med Linnea och hjälper Linnea lite med matten, går väl inte sååå bra....

Förlåt för dålig uppdatering idag.. Men har inte haft "tid" Suttit och kollat några avsnitt med Chuck, dom är bara så bra, när man väl börjar kan man inte sluta! 

Iallafall, skolan var rätt chill idag, hade projektuppstart och gjorde en slags snurra. Sen på eftermiddagen blev det bowling, som vanligt vann jag, haha.. Nej men blev rätt nöjd, gjorde strike! ;D

Nu ska jag & Linnea titta vidare på Chuck! Så vi ses senare!

Jag önskar er en mysig kväll!

Puss!


Hemma från stallet

Hej

kom nyss hem från en lång dag i stallet, eftersom frida ringde mig imorse och ville ha hjälp ändå ;)

Så jag drog med Anna till stallet och var där, jaaa... Ett bra tag. Tänkte rida men underlaget överallt var skitdåligt så red inte.

Aja, vi hörs senare!

Nu ska jag ha chuck maraton, 10 avsnitt väntar på mig!

Ha en härlig kväll!

Puss!


Som alltid bjuder jag på fula bilder, eftersom ja är snäll! Dagens ridoutfit!


Anna och jag stog typ en halvtimme och försökte riva ner hö... Jobbigt var det!


Feffe i boxen, hehe..


Släppte feffe i padocken!

God morgon!

Hej

God morgon alla! Har tagit mig hem till pappa med Linnea för bara ett litet tag sen. Och nu sitter jag och letar fram ett lämpligt bandage till min armbåge.

Slog i den inatt mot mitt element, klantig som jag är.... Så nu har jag skitont, om det inte är bättre imorgon så åker jag till sjukkhuset på onsdag. Känns precis som i somras så kan vara likadant, då behöver jag bara röra mycket på armbågen så blir det bra igen, hoppas de är det.

Idag har jag bara en grej att göra idag, stanna hemma & mysa, ha ett maraton med alla chuck avsnitt och njuta av min sista lovdag, dock hade jag velat ha längre jul/vinterlov :(

Vi ses senare!

Puss!



Bild tagen i sommras uppe i stugan, som jag är väldigt nöjd med :D


Hemma :S

Hej

Har kommit hem för ett tag sen efter att ha varit med Emma ett bra tag. Hade de mysigt hemma hos pappa, spela tv-spel & Wii och lite sånt ;D Kul vare! Eftersom jag äger så vann jag i allt.... HAHA



Min dag har varit underbar, hur har eran varit?

Dagens outfit:



Nu ska jag ta och njuta utav de sista dagarna av mitt lov. De flesta börjar imorgon, men inte jag! Hihi, hoppas jag hittar på något roligt imorgon, som avslut på vinterlovet? När börjar ni skolan?

Ha en mysig kväll!

Puss!


Emmma påväg

Hej

Nu har jag kommit hem till pappa med min älskade & glada Ludde vid min sida. Följde Louise till eketrä där hon skulle tagit bussen hem men hon fick inte gå på... Haha, så vi åkte till backaplan & jag lämna henne där ;)

Emma är påväg hit nu så hon är här snart. Och jag har huset för mig själv ett tag med Emma, avslappnande och härligt!

Får se vad vi ska hitta på idag, men nu kommer bilder från igår/idag istället :D




Film, 1408! Någon annan som sett den? Vad tyckte ni om den isåfall?

Ha en härlig söndag så ses vi senare!

Puss! 



Film = nu

Hej

Nu har vi fixat och suttit vid datan ett bra tag så nu, äntligen ska vi se på skräckis filmis :D bara roligare att se den senare på kvällen, typ motto; Destu senare, destu läskigare ;) Smart va? Undra hur rädd jag blir idag :S

Aja, nu har jag inte tid mer, måste se på filmen!

Puss! Bilder kommer sen!

Louise

Hej

Blev Louise idag efter att jag hängt med till stallet, såklart regnade det....

Nu har vi sett This is it, rätt bra. och eftersom jag är så lite efter så var det första gången jag såg den, nu ska vi snart dra hem till mamma och käka middag innan vi ska skräck-kväll :D

Ha en underbar kväll!

Puss!



Dagens outfit ;)


Partille nästa

Hej

Nu har vi vaknat och gjort oss klara för partille. FÅr inte blogga längre nu för anna eftersom batteriet snart tar slut.

Ha de bra!

Puss!

Hemma hos Anna med Josefin

Hej

Sitter här hemma hos Anna med josefin, nu har hon kommit till göteborg :D

Tror vi snart ska dra till stallet, men får se. Vi ses senare.

Puss!



Dagens outift kommer senare :) 

Videoklipp

Hej

Måste berätta för er läsare, för att kunna se mina videoklipp måste man vara inloggad på facebook. Ska försöka fixa till det till nästa film som kommer in här på bloggen men tills dess måste man vara inloggad på facebook som sagt.

Ska försöka fixa "problemet" snarast! :)

Puss!


Time to fix me

Hej

Har vaknat för ett litet tag sen och ska strax upp & börja fixa mig.. Josefin kommer med buss till göteborg om bara två timmar typ. Så har lite att göra, ska packa inför övernattningen också ;) Hoppas de blir roligt!

Nu är jag vrålhungrig. Magen känns helt tom, så ska ta och fixa en ordentlig frukost, de är ju trots allt den viktigtaste måltiden om dagen. Ändå är det många som skippar den.... Äter ni frukost varje dag? Jag gör de, nästan varje dag, även fast min kropp ibland lurar mig att jag inte är hungrig... Det blir till en vana om man alltid äter frukost. Och att äta är sjukt viktigt. Så äter ni inte frukost, borde ni börja göra det! ;)

Nää, nu måste jag fixa frukost. Vi ses senare, när vi kommit hem från stallet, Josefin, Anna & jag. Får se hur insläppet går.....

Jag önskar er en underbar dag!

Puss!



Lite halvcool bild tagen in november ;) Påväg till stallet


Slädhundar

Hej

Fick för mig att titta tillbaka på några bilder på trysil som blev tagna veckan jag var där och fick syn på denna bilden nedanför, hundarna var allt för bedårande! Jag och Emma ville gärna åka någon timma, men de är allt för dyr. Skulle tippa på 800-900 norska dvs 1000 svenska ungefär :(

 

Dessa hundar var väldigt rastlösa eftersom de är slädhundar, de vill ut och springa hela tiden. Gud var söta dom va asså, och desutom väldigt coola. De flesta hade ett blått öga och ett brunt och liknande. Och gud var många de fanns, minst typ 50 stycken. Sen hade de troligen 10 stycken valpar i ett inhängnat område lite längre bort, så de kunde springa fritt :)

Det lite motbjudande var väl deras kiss utanför deras hundkojor som ni ser att jag markerat. Lite äckligt faktiskt. Kisset hade frusit och blivit SKITGULT på vissa hundkojor. Som ni ser på det främre markerade området är väldigt "milt" till skillnad från hur mycket de fanns på andra hundkojor :S Mysigt.... Eller inte. 

Nu ska jag snart gå till sängs.

Puss!


Spelat... Typ 2 timmar :O

Hej

Vill hälsa er alla godnatt och sov gott!!

Har suttit och spelat spel på datorn typ 2 timmar med linnea, kändes som typ en kvart! Har jag börjat bli beroende eller? ;O Haha, tror nog inte det. Men har en väldig lust att försöka levla mig & linnea till en högre level ;)) haha.... Vad tror ni, är jag beroende?

Vi ses imorgon, då kommer även josefin på besök :D 

Puss!

Dagens outfit

Hej

Tänkte slänga ut dagens outfit, för både och inne & ute :)

Blir bara ett inlägg till sen eftersom linnea tjatar om datan som j*vligt mycket :(


Älskar baksidan på denna tröjan :D



Ute-outift fast hade en vit mössa också ;)

Vi ses sen, tills dess: Ha en mysig och underbar kväll!

Puss!

Bilder


Kolla på stora duken idag :D



Min söta findus :)


Gud vad det har snöat idag också, pappa var ute typ 3 gånger idag & skotta.. Hehe, smet iväg. Pappa ville egentligen ha mig hjälp.





Puss!

Dagen

Hej

Har kommit hem från Emma och deras grannar nu, som ni fattar så hängde jag med in och umgicks lite ;)

Dagen har faktiskt varit väldigt härlig, har tagit det lugnt och kollat på mini-maraton med pappa & Pa! Iron man blev det idag, faktiskt ganska bra, 1&2 och nu vill jag att en 3 ska komma ut :)

Sen drog jag till Emma, efter det gick jag till bussen, den skulle ha kommit typ 10 över 7 men så kommer den typ 5 i halv??!! HAHA, men jag väntade ändå eftersom jag inte orka gå. Hatar västtrafik, dom har alltid fel!

Iallafall, nu sitter jag och kollar på tv med mamma & Linnea, såg desutom på reklam att CSI Miami börjar idag igen så måste se den, någon mer som följer serien?

Bilder kommer senare, på någon reklam, så titta in om ett tag. Då kommer även outfit för dagen!

Puss!

Hos Emma

Hej

Hos Emma nu, blogger mer senare, när jag kommer hem. Vet inte riktigt om jag ska över till deras grannar på middag eller inte, vad tycker ni?

Jag hälsar er alla en härlig eftermiddag!

Puss!


Gammal bild på Emma för några månader sen :)


Flytta :D

Hej

Vaknade för ett tag sen och har typ inte gjort någonting. Har typ inga planer för idag, ska bara hem till pappa och mysa, och kanske besöka emma & ge bibbi & klas deras pengar :/ Tråkigt, dom pengarna behövde jag ;)

Och nu har jag äntligen pratat med Frida om flytten med Ferdinand. Den kommer bli i början av februari och stallet vi flyttar till står redan elin med hästen zizzi i. Och jag ska troligen vara med när hon flyttar honom. Som tur var kan man ta buss hela vägen och desutom behövde man inte gå lika långt :D

Nu är jag både väldigt glad, för att byta lite rutiner, byta ställe & få träffa feffe i ny miljö, de kanske har manege ovs. Men jag är också väldigt ledsen över att, få lämna allt bra & härligt & underbart folk som funnits och finns på huke under den tiden ja varit där, ett helt år & 3 månader. Desutom e jag lite ledsen över att få åka buss så länge, de kan bli ett problem... Kanske bara kan ta en dag i veckan hos feffe, men då kan jag börja på bosse i huke igen! :D

Så idag får Feffe stå för några bilder!

Puss!!


På besök hos vetrinären.


I hagen.


I boxen.


I sommarhagen.


Min kanske blivande medryttarhäst och min medryttarehäst Ferdinand!


Trött som ett as, neeee? Inte riktigt...

Hej

Tänkte hälsa er GOD NATT & SOV SÅ GOTT!!

För nu ska jag snart gå till sängs & dejta kudden, haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll för er som ska fortsätta sitta uppe :)


söta bilder

Inte riktigt sååå trött men neeeztan :D

Puss! PS: vi ses imorgoon!

Chattar & retas?

Hej

Daniella har roat sig med att ha slängt ut några fula bilder på mig, på hennes blogg, så får väl reta henne lite och lägga upp dom här! Och visa att jag inte bryr mig :D Jag bjuder alltid på mig, hur ful jag än är ;) Bara för jag är så sjukt snäll så tar jag bara ut dom fulaste!! För mer bilder kolla in länken nedanför :) 

Föresten, kolla in hennes blogg! (hästblogg) : http://www.hestblogg.blogspot.com/

HAHAHA!!



Min goseplutt & jag såklart, gulliga vi e ;)



Gangster / rånare :D HAHA





Ute i snön påväg till stallet med Daniella :D



Mysigt att promenera när allt i sin omgivning är vitt!

Nu sitter jag och webbar med systern! Hon sjunger för mig i webb, typ? Gud va jag längtar tills fredag, vill träffa min lilla sötis! Josefin :D



Min saknade sötis!!

Nu ska jag fortsätta chatta!

Puss!



Ansiktsmasker - egna!!

Hej

Hade tänkt lägga ut olika recept på egna ansiktsmasker eftersom de var några som ville ha sånna tips..

Banan mot torr hy

En ansiktsmask av banan, havregryn och honung för torr hy och åldrad hy. Ansiktsmasken har tre effekter som kompletterar varandra:

  • Mjukgörande.
  • Fettgivande.
  • Fuktgivande.
Banan är en bra frukt för torr hy och verkar mjukgörande. Den gör huden mjuk och fin hy. Havregryn innehåller oljor med en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande med honung verkar återfuktande.  

Gör ansiktsmasken så här:

  • Mosa en banan.
  • Mixa med 1 - 2 matskedar honung.
  • Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens.
  • Lite vatten kan behöva tillsättas.

Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puss!


Häromdagen

Hej

Bild på Daniella från stallet idag ;) De va då när vi fota sådär skitmycket typ & när carina kom in... :D



Gulligt!!

Och sen e jag tvungen att lägga upp en bild från i söndags kväll! Vi skratta inte lite då, eftersom Kristin & Emma cp´a sig lite och typ hade: kul?


Josefin                                                             Emma & Kristin       


Kristin dricker nyponsoppa från bordet, GOTT!! ?? Haha...

Puss!!

Duschen väntar!

Hej

Har kommit hem från stallet nyss och ska hoppa in i en varm dusch innan maten, som jag troligen ska laga... :S Hahaha, hoppas det blir gott!

Idag gick det super när jag red :) Jag och Daniella skritta ut i den mysiga och vita skogen på en liten stig två varv, så vi red nästan 45 minuter. Feffe var jätteduktig och skritta nästan hela tiden när jag ville och sen trava vi lite också, gud vad jag är nöjd med dagens "pass".

Efter vi gjort klart allt med hästarna satt vi i byrsan och myste. Tog massa kort med daniellas nya canon eos 1000d. Den jag vill ha... :D Den är rätt bra faktiskt! Och då kom Carina in. (hon äger en häst i stallet) och frågade om jag ville börja vara medryttare på bosse eftersom feffe ska flytta, och de nya stallet ligger långt bort :( Jag sa till carina att jag typ skulle fundera och fråga min pappa :D :( :) :S Omg, hur ska jag göra?

Mitt liv krånglar sig :SSSS

Kommer lite bilder sen!

Nu har jag bråttom in i duschen!

Puss!!

Planer för idag?

Hej

Har precis vaknat upp utav en god nattsömn, hahaha. Vakna utav ett störande ljud i lägenheten ovanför, de renoverar och stör mig inte lite heller!!!! Man hör typ allt, och de e jättehögt ljud så de går bara inte att somna om.... Jobbigt asså!

Min plan för idag är väl bara stallet med Daniella antar jag? Ska besöka min lilla tjockisboll och få se de nya hästarna som kommit till stallet vid års-skiftet ;) De verkar vara lite kaos i stallet nu, pga av en ny häst :S

Och nu är det föresten helt bestämt att Josefin kommer till Göteborg på fredag! Saknar henne! Hon ska först med till stallet & sen ska vi sova över ute i björlanda, hos Annas moster, gött!

Älskar lov, så man kan roa sig på vardagar & helger. De äger!!



I sommras i hagen när jag skulle hämta Ferdinand. Så söt e min boll!

Puss!


SMS

Hej

Sitter och har kul med Helia, vi skrattar "lite" åt mitt skämt jag skrev till hennes kompis:

Från Helia (MIG) till kompis: Hej, jag är en korv och luktar bajs, de vill säga bajskorv :) Tycker du jag är det? ;)

Från kompis till Helia (MIG): Haha, jaaa? :O Har du inte sett dig i speglen och kännt lukten? kanske därför du sprutar på dig parfym varje dag? HAHA :)

HAHHAHAHAH, jag dör!



Helia sms´ar för fullt :S

Puss!


Jag åker skidor!!!



Hehe, jag är den lilla svarta människan bakom den stora killen med rött & svart på sig ;)


Med Helia

Hej

Har helia bredvid mig. Kul, vi har ätit pizza och mysat framför tv. Har massa kvar att lägga upp men blir lite i taget. Eftersom Helia var trött så kan jag lika väl passa på att fixa några inlägg ;)

Anna sov som sagt över hos mig igår, som vanligt hände något sjukt ;) Här får ni höra min & Annas lilla måndagskväll, 23:10 HAHA (Skriven av Anna Pallin - annapallin.blogg.se)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var två tjejer vid namn Emelie och Anna, dem skulle gå ut med Emelies hund Ludde, snön fall och Emelie och Anna fick lust att åka sjättlapp, så när dem gick ut med Ludde så gick dem till en isbacke och åkte lite sjättlapp, Emelie skratta hela tiden men Anna fick ont i rumpan:/

Efter några åk så gick dem hem, påväg hem så kom Anna på en normal sak, hon skulle gå och blunda och hålla i ludde samtidigt, Emelie var utråkad av att gå ut med ludde, så Emelie drog i kopplet och anna flög bakåt, snubbla på sin fot och sen på en snö klump, sedan låg Anna i en snödriva och skratta, Åh Emelie låg på marken och typ dog av skratt! SLUT

Det här var en vanlig Måndagskväll för mig och Emelie.



Var tvungen att sno en bild på oss från igår när jg ändå höll på, så söta som vi var i våra ansiktsmasker :O

Och helia får blir med på bild också ;)





När vi ändå håller på. Som jag sagt hela tiden, jag lever i en sjuk familj och kommer alltid göra det ;) Klippa ner granen? Omg, sjukt!!

Ha en bra kväll, klippet på skidorna kommer snart ;)

Puss! 

Bildbomb del 2

Utomhus ;)





Rätt nöjd med bilderna, eftersom kameran ändå kostade så lite ;)





Jag i backen, Emma & jag hade tänkt ha fikapaus. HAHAHA





Filmen kommer så snabbt som möjligt ;)

Puss!


bildbomb del 1



Första bilden är alltid den fulaste ;) Sexxigt!








Fota lite när vi var ute på promenad ;) Kristin, Emma & jag.

Puss! 



Älskade ...

Hej

Nu har jag äntligen kommit hem till mamma och tagit fram min saknade & älskade USB-sladd :) Gud vad jag har behov av den! Utan den vet jag inte vad jag skulle gjort haha!

Tänkte till en början lägga ut någon bild från dagen ;) Sen kommer det ut bilder från mina köp på mellandagsrean och en bilbomb från trysil, tyvärr inte alla 130 hehe, eftersom det mesta där är cp material, sen kommer en video! :D Så håll utkik efter den, när jag åker skidor haha...



Anna & jag bakade våfflor, gott vare :)




Söt liten osminkad flicka.... Ny munktröja, 99 kr (199 kr) från cubus.

Vet att min miin på bilden nedanför är ful men som ni alla vet är jag sjukt snäll som alltid bjuder på mig. Kommer bli några sånna bilder i senare bildbomb, haha!!



Ny blus från en affär jag inte kommer ihåg ;) 99 kr, (199)

Puss!

Hemma hos Anna

Hej

Kom precis hem till anna efter att vi sovit hos mig, kolla på film & åkte pulka så hann mycket haha...

Är väldigt happy nu! Pappa lät mig för första gången (typ) låta mig sova länge, ända till halv 12 ^^ Sen gjorde jag och Anna våfflor hihi, gott ! :)

Nu ska vi vara hemma & ha det mysigt :D



Jag är så snäll så jag bjuder på mig själv, med ett fult kort :)

Var uppmärksamma, kommer en bildbomb med kort från tidigare vecka, speciellt trysil ;)

Ha en härlig dag!

Puss!

Film eller pulka?

Hej

Sitter med Anna nu och lyssnar in lite musik :) Lite kul. Först funderade vi på att gå ut och åka pulka med Emma & Felica. Men vi orkar typ inte, hehe. Så det blir nog någon film istället? vad ska ni göra nu under kvällen?

Ha det gött så ses vi senare!

Puss!


Nästa: Anna Pallin

Hej

Ska strax dra ut med Ludde en sväng, eftersom pappa tvingar mig ut i den kalla kylan med massa snö som faller ner :( Men de är väl posetivt också, inte lika stor chans att jag ramlar ute och desutom kan jag ju passa på att hämta Anna påvägen ;) Eftersom hon ska sova här idag, min saknade lilla bajskorv! ♥

Får se vad vi kan hitta på ikväll! Tror det blir vår filmduk & hemmabio med chips, popcorn och film? Låter faktiskt ganska lockande med det mörka vädret utanför huset.

Uppdaterar senare igen! Kolla gärna in på Annas blogg : http://www.annapallin.blogg.se/

Ha en fortsatt härlig kväll tills dess!

Puss!



En solig sommarbild får vara med som en påminelse om att vinter förhoppningsvis snart är över & inte håller sig kvar tills mars-april som förra året!! ( Tagen med min 5 hundra kronors kamera :) Rätt nöjd )

En lång dags "shoppande"

Hej

Har kommit hem från en lång dags "shoppande" med Emma, Anna & Aine. Rätt kul men blev rätt trött utav att gå runt över allt, haha. Som alltid. Jag köpte inte något, inte anna heller eftersom vi har som ett litet nyårslöfte att inte köpa för mycket saker, vad det än är ;) Så idag var det Emma & Aine som köpte. Efter att de var klara i alla affärer drog vi till cafe och åt lite gott innan vi tog oss hem.

Snart ska jag försöka få tag i Emma R :D

Vi ses senare!

Puss!


Frågestund avslutad

Hej

Nu är frågastunden avslutad och svaren kommer :)
Hej.

Hur länge har du ridit? Och hur många gånger i veckan rider du ;)

Rolig blogg :D

Kram

Svar: Jag har ridit i samanlagt runt 7 år, dvs att jag började när jag var ungefär 7 år men har haft uppehåll på ett år och sen ibland med några veckors mellanrum. Så man kan säga att när jag ridit konstant, har gått på i ungefär 5 och ett halvt år ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur har du fått så fina slingor i håret?
lägg gärna ut tips på typ skönhet och mode :)
Bra blogg!

Svar:  Jag har faktiskt helt naturliga slingor i håret och har aldrig gjort något med dom, dock har mitt hår blivit lite mörkare.... Pga av att jag tonat det brunt en gång. Men slingorna har alltid funnits där :) Hoppas jag gav dig ett bra svar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur många syskon har du?

Kram! 

Svar: Jag har 1 syskon, en lillasyster som heter Linnea, hon är 9 år gammal.. Men har haft fler. Detta tar jag inte upp på bloggen...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej, jag undrar vart du köper alla dina fina linnen och blusar? Underbar blogg! :) Kram

Svar: Jadu. Det beror på vilka du tycker är fina..... Men de flesta hittar jag på; Bikbok, Hm, Gina, Cubus, en affär som jag inte vet vad den heter... Haha. Rätt många småbutiker (egenföretagare) Som jag tyvärr inte kan namnet på.... Sen hittar jag faktiskt rätt fina blusar och linnen på ullared. Tex denna ;



Hehe, väldigt suddig bild men den första jag hitta....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej :)

Vad använder du för systemkamera? Och vilket redigeringspogram har du? :)

Svar: Jaduu... De kan man undra. Faktiskt så använder jag inget utav det ovanstående.. Jag har endast en simpel digitalkamera för en 5 hundring... Men den är jag faktiskt väldigt nöjd med. Redigeringspogram har jag inget på någon utav datorerna... Men de vill jag gärna ha och ska försöka fixa det... Någon gång i framtiden ;) Ni får tills dess stå ut med lite halvkassa bilder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har sett att du är rätt smal på de flesta bilderna. Ta inte illa upp men du är nästan för smal.... Hur mycket väger du? Bantar du eller?

Hejdå.

Svar: Inte så förvånad att någon ställer den frågan. Och NEJ, såklart jag inte bantar, jag är själv medveten om att jag är smal och försöker till och med gå upp i vikt. Men har lite svårt för det. Tror jag har väldigt bra magsmältning och sånt....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoppas ni är nöjda med mina svar ;D

Puss!



Tunika

Hej

Kolla lite på kläder :)

Tunika - Khakigrön

Hitta denna lite söta tunikan på hm`s hemsida. Något jag faktiskt ska ta mig en liten titt på när vi åker in till stan. Den kostade bara 79.50 kronor! Billigt som fan. Orginal pris 199 kronor. Här hittar ni den ; http://shop.hm.com/se/outletshoppingwindow?dept=SALE_KAMP_O_1229_1#

Puss!


Påväg

Hej

Håller på att göra i ordning mig nu, inför stan och jag kunde inte hitta min sminkväska. Men då slog det mig att det var hos mamma från jag åkte till trysil. Så den måste såklart ligga där.... Som tur var har jag lite "kladd" smink till nödfall som dessa. Jag är så smart, ett väldigt bra tips. Köp en billig maskara och solpuder eller något liknande att ha i nödfall :)

Ska snart ut med mitt lilla fetto på en promenad. Så ni får ha det så bra sålänge så ses vi senare!

Vad ska ni göra idag?

Puss!  



Nu väntar mitt fetto på en lång & långsam promenad på den hala isen...

Hemma

Hej

Har varit ute ett tag med Emma, Josefin och Kristin. Hehe, promenerade mest.... Sen blev det lite skratt och Emma R & Kristin hade ju några lite sjuka stunder, haha. Iallafall var det lite kul. Blev ju mobbad av både Anna & Emma L (en annan) Inte kul alls :(

Imorgon blir det stan med Anna och Emma, dom som dissa mig tidigare ikväll.... Anna ska kolla på lite kläder och sen ska vi troligen dra hit :) Hoppas att jag kan sova hos Emma R imorgon också, hihi, om hon har lust haha.  Då får vi se vad vi kan hitta på imorgon kväll ;)

Iallafall, nu ska jag snart gå och lägga mig efter att jag har packat upp, ända sen jag kom hem från promenaden med de andra.. Men funderar på att ta ett varmt och skönt bad innan. De har jag gjort mig förkänt efter att ha städat typ (mina hyllor och skrivbordet) mycket.. 

Vi ses imorgon, tills dess. Ha det bra och sov så gott! GOD NATT!

Puss!

Hehe, var tvungen att sno en bild på mig & Kristin, haha. Inte den finaste, men den är från trysil ;) Föresten. Bilderna därifrån kommer på tisdag, då kommer även en liten filmsnutt på när jag åker skidor! Haha, njut..



Kolla in på hennes blogg ;) http://kaxen.webblogg.se/



Tillbakx

Hej

Har precis hamnat innanför dörren från en helt underbar vecka i trysil med Emma & ett litet tag även Kristin. Har hunnit med rätt mycket under veckan så glad är jag och till det bästa; Jag har fått "åka iväg" från verkligheten och slappnat av utan mina föräldrar ;) Och sen har jag såklart haft överdrivet kul i backen och på nyårsafton :D Så jag tackar ni som var med på nyårsafton för en underbar & oförglömlig kväll! ♥ 

Och nu måste jag ju såklart säga GOTT NYTT ÅR till er, mina underbara läsare! ♥ Hoppas ni haft en lika underbar nyår som mig!

Nu ska jag ta och packa upp allt från resan, och sen ska jag förhoppningsvis möta min saknade Anna! 

Så vi ses senare, sålänge; ha en härlig kväll!




 

RSS 2.0