Hemma från Ferdinand!

Hej där alla!

Skola som vanligt idag, rätt mycket projekt idag, byggde katapult och sånt. Men det var faktiskt lite roligt, iallafall inte uttråkande som allt annat i skolan är... Imorgon måste jag klara mig utan Anna, hon ska ju till sälen & trysil under helgen + torsdag. Och så har vi såklart simmning imorgon också, kul... Kommer få ig i livräddning!

Iallafall, åkte ut till stallet direkt efter skolan, skönt att vi sluta tidigt idag. Var klar i stallet väldigt snabbt idag, sen drog jag hem igen. Åt äcklig middag, förlåt men måste säga att jag verkligen HATAR potatismos, får typ ångest när jag ser att de blir potatismos till lunch i skolan eller till middag hemma, klarar liksom inte av det. De är bara att tugga & svälja, eler vad är de man säger?

Nu ska jag ta och sätta mig framför TV, kolla på csi & sen greys anatomy. De är ju onsdag! Bästa dagen i veckan när de gäller tvpogram! Eftersom båda pogrammen jag nämde är mina favoriter! Sen ska jag bestämt ta en långt varmt bad, de va ett tag sen, så de förtjärnar jag!

Förlåt om jag inte slänger upp några bilder, men när jag har mer tid kommer det. DVS nu till helgen, håll ut och vänta!

Pusss!

Min dag!

Hej!

Dagen börja i skolan, rätt tråkigt som vanligt. Sen drog jag, Emma & Anna och solade på rasten, behöver bli lite brun tills på torsdag haha... Iallfall, så vi hann inte öta lunch eller något, men fick iallafall resultat på färgen idag! :D

Sen hade vi spanska, och sebastian kasta sudd på mig så när jag kom hem idag märkte jag att jag fått ett blåmärke, tur att jag inte fick blåmärken av alla tre träffana.... Haha...

Efter skolan hängde jag med anna ut till stalelt, ni kan läsa mer om dagen genom att klicka in på http://www.heztryttare.blogg.se/

Nu har jag myst framför datan och sen kollat på desperate housewives, duschat och nu ska jag ta och sätta på en film innan de är dags för mig att sova.

Sov gott & dröm sött så ses vi imorgon!

Puss!

Pluggat

Hej!

Har suttit i nästan 45 minuter och flitigt pluggat matte, nu känner jag mig duktig & stolt...

Drog hem från skolan efter lunch idag med issa, kände att de va lika bra eftersom jag ändå inte skulle kunna fått tag i en dator i skolan, och det är den enda jag behöver för att kunna arbeta. Så åkte hem, satte mig ner och myste med täcket runt om mig och började skiva lite om Chile. Faktiskt ett rätt bra tag, blev nästan 3 sidor! ;)

Nu ska jag ut i det fina vädret, chilla lite och kanske ta en cyckeltur med systern. Sen blir det dags för chuck avsnitt ikväll med familjen, vi följer den starkt och laddar ner de nya avsnitten så fort de kommer ut på internet, hihi!

Ha de bäst!

Puss!

Nya!

Hej där!

Idag har det blivit en hemmadag, mysdag helt enklelt med en rad filmer på skärmen och ett dussin till som väntar på mig ikväll! Jag har stannat hemma i mysbyxor och bara göttat mig framför tv, och sen har jag äntligen fixat fram kabeln som behövdes för att jag skulle kunna se film på tv, dom jag har på datorn förstårs!

Alltid ett men... Men såklart har VLC fuckat upp så de går såklart inte att kolla ändå, jag får nöja mig med den stora TV där nere. Men de är ju tyvärr inte lika mysigt!


(FIlmen är föresten superbra! En film värd att se, om man gillar humor, eller finns de ens någon som inte gör det?)

Hitils har jag kollat på grown ups, you again och eclipse. Ikväll hade jag tänkt att se åtminstånde harry potter & dödsreplikerna eller vad den ny heter, den nyaste iallafall ;)

När vi ändå höll på med kabeln, pappa & jag så fixa pappa fram ett nytt tangetbord & mus som legat nere i källan och skräpat, ett trådlöst! Så nu kan jag sitta vart som helst i rummet och surfa, på dataskärmen eller på min 32tum´s  tv skärmen som jag gör nu, det är ju mycket mysigare och sitta såhär i sängen, och ha en stor skärm framför sig, än att sitta i en obekväm stol framför datorn... Elller vad tycker ni? :)

Puss!


Funderar!

Hej där!

har tänkt att börja blogga här igen, bara lite sådär när jag har tid & känner för det. Har liksom saknat att blogga om mitt liv & inte bara om hästar vett ni! Men bloggen kommer jag mest ha för mig själv och alldrig tänka besökars siffran utan bara blogga för att jag gillar det! har haft många dagar när jag kännt att jag vill sätta mig framför datan och blogga, om hur det varit osv! Saknat de så nu är jag tillbaka med nya tag, fast inte lika stora, hihi!

Ingen bild i detta inlägget.

Men kolla gärna in i min & Annas andra blogg! http://heztryttare.blogg.se/

Pusshej!

RSS 2.0