Vad tycker ni?

Hej! Dagen har väl varit okej, mått rätt kass under dagen men nu den senaste timman har de blivit lite bättre! Och nu har jag en fundering: för att skapa den bästa möjliga blogg som är trevlig för er läsare att följa vill jag att ni gärna kommenterar inlägget med en sak ni inte gillar och en sak ni gillar så jag kan tona ner med de ni inte gillar och fortsätta mer med de ni tycker om, om jag också gör de såklart ;-) puss!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Jag tycker att de är skitroligt att läsa inlägg med någon bild som tilllägg, vilket ofta du har, de är ett stort plus som gör bloggen rolig att läsa, de dåliga är väl att du kanske uppdaterar lite för sällan, men ingen har tid till allt!

2011-02-05 @ 20:06:12
Postat av: Jenny

Jag tycker att du är duktig på att inte kladda över din text med smile´sar och håller din text relativt "ren", vilket gör att texten ser mer seriös skriven ut. Minuset är väl att du ibland skriver väldigt långa texter.. Skriv gärna upp det i olika "avsnitt"!



Sjukt bra blogg!

2011-02-08 @ 16:34:21
Postat av: melinda

Jag tycker att du skulle kunna lägga upp mer skönhets tips och sånt! och minska på dina häst inlägg ;)



Kram!

2011-02-08 @ 16:36:43
URL: http://melinda.blogg.se/
Postat av: maja

jag gillar att du skriver ofta när du bloggar, men ogillar att du gör uppehåll.säg till innan du gör uppehåll.... Jobbigt.

2011-02-08 @ 16:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0